Termenii folositi in definirea conditiei unui articol:

Conditie perfecta: Articolul nu prezinta semne de purtare si/sau defecte vizibile.

Conditie aproape perfecta: Articolul prezinta semne foarte mici de purtare si/sau defecte minore. Tinutele si accesoriile de ocazie (nunta, baluri, cocktail-uri, etc.) sunt de cele mai multe ori in stare aproape perfecta.

Conditie excelenta: Articolul prezinta semne de purtare (de foarte putine ori) dar nu are defecte ireparabile: de exemplu lipsa unui nasture.

Conditie foarte buna: Articolul prezinta diverse semne de purtare si/sau diverse defecte, dar poate fi purtat. In mare aceste articole se ofera spre vanzare datorita raritatii lor (datorate modelului, materialului, etc) proprietate care le face dorite.

Conditie buna: Articolul poate fi purtat, dar nu mai este intr-o stare excelenta si chiar cu toate remedierile facute nu va ajunge in aceasta stare.

Conditie rezonabila: Articole cu semne vizibile de purtare si/sau diverse defecte. Este recomandat sa comandati aceste articole pentru studiu: copierea modelului, a diverselor croieli, cusaturi etc.

Pentru a comanda un articol va rog sa trimiteti un email la vintageboutique.ro@gmail.com care sa contina urmatoarele informatii:

Articolul
Numarul articolului si o scurta descriere
Pretul articolului
Adresa unde doriti sa fie trimis articolul
Modalitatile de plata si expediere: plata in avans, mandat postal, plata la livrare, expediere prin posta sau curier. Numarul de telefon.
Perioada pentru care doriti sa rezervati articolul (maxim 1 luna).

Cheltuieli expediere

Preturile afisate nu includ cheltuielile de expediere.

Acestea sunt 15 RON/colet prin Posta Romana si 20 RON/colet prin URGENT CARGUS (pentru colete de 1 kg si aflate in raza de acoperire a URGENT CARGUS).

Pentru plata prin card va trebui sa depuneti contravaloare produselor + transportul acestora (10 ron prin Posta Romana sau 20 ron prin URGENT CARGUS - pentru colete de 1 kg si aflate in raza de acoperire a Fan Courier) in contul: RO40RNCB0318028827330001. Titular cont: OANA CRETU. Contul este deschis la BCR - sucursala Rm. Valcea.

Pentru plata prin PAYPAL am sa va rog sa cereti formularul de plata pe mail.

Pentru a nu intimpina probleme la ridicarea coletului, datele dumneavoastra personale din comanda trebuie sa corespunda cu cele din buletinul de identitate (pentru coletele trimise prin POSTA ROMANA). In cazul expedierii prin curier nu mai este necesar ca adresele sa corespunda..
O data cu primirea email-ului de comanda articolul nu va mai fi disponibil spre vanzare, el fiind "Rezervat".

"Articol Rezervat" inseamna ca articolul a fost deja comandat de cineva si este fie in curs de a fi trimis, fie pe drum spre persoana respectiva. Dupa ce eu primesc banutii inapoi articolul este "VANDUT". Cateodata un articol apare ca rezervat pentru mai mult timp pentru ca doamna respectiva doreste sa primeasca mai multe cumparaturi intr-un singur colet si eu atunci astept sa se stranga mai multe articole. In comanda va rog sa mentionati pe ce perioada doriti sa rezervati articolul.

Timpul de onorare al comenzii.

Articolele dupa ce sunt postate sunt duse la curatatorie, reconditionate si apoi sunt trimise spre viitoarele lor "stapane". Aceste aspecte (daca se vor bine realizate) dureaza. Prin urmare finalizarea unei comenzi dureaza intre 2 si 14 zile.

Returnari:

Vom accepta returnarea oricarui articol in situatia in care cumparatorul considera ca nu a primit exact articolul descris, sau marimea unui articol de imbracaminte nu corespunde descrierii, sau articolul a fost deteriorat din cauza transportului. Nu vom returna contravaloarea produselor, acestea se pot schimba cu alte produse in maxim 30 de zile de la data cumpararii.

Returnarile se vor face pe adresa: Oficiul Postal nr. 5 - Ramnicu Valcea - POST RESTANT pe numele OANA CRETU. Coletele expediate la o alta adresa nu vor putea fi ridicate. Pentru retrimiterea unui colet care nu a fost ridicat, indiferent de motive, va trebui sa efectuati plata articolelor si a transportului in avans in contul mentionat mai sus.

Articolul va trebui returnat in maxim 14 zile de la data primirii.

NOTA:

Din pacate acest site nu are caracter permanent, resursele fiind limitate. Vanzarile pe acest site au caracter ocazional si se vor incheia o data cu epuizarea lucrurilor de care doresc sa ma despart din garderoba personala.

Acesta este un site personal iar vanzarea articolelor se face respectand urmatoarele articole din Codul Fiscal:

ART. 42
Venituri neimpozabile
În întelesul impozitului pe venit, urmatoarele venituri nu sunt impozabile:
g) veniturile primite ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile si mobile din patrimoniul personal, altele decât câstigurile din transferul titlurilor de valoare, precum si altele decât cele definite la cap. VIII1;

ART. 62 din Codul fiscal sunt venituri neimpozabile:
- veniturile de orice fel, in bani sau in natura, primite la predarea deseurilor din patrimoniul personal (lit. f)).

- veniturile primite ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra bunurilor imobile si mobile din patrimoniul personal, altele decat castigurile din transferul titlurilor de valoare si/sau aurului financiar prevazute la cap. V - Venituri din investitii, precum si altele decat cele definite la cap. IX - Venituri din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal – lit. m).

Asupra acestora nu se datoreaza  impozit pe venit nici contributii sociale.


ART. 78
Definirea veniturilor din alte surse
(2) Venituri din alte surse sunt orice venituri identificate ca fiind impozabile, care nu se încadreaza în categoriile prevazute la art. 41 lit. a) - h), altele decât veniturile neimpozabile în conformitate cu prezentul titlu, precum si cele enumerate prin normele metodologice elaborate în aplicarea prezentului articol. norme:
152. În aplicarea art. 78 alin. (2) din Codul fiscal, în aceasta categorie se includ, de exemplu, urmatoarele venituri realizate de persoanele fizice:
- veniturile obtinute de persoanele fizice din valorificarea prin centrele de colectare a deseurilor de metal, hârtie, sticla si altele asemenea si care nu provin din gospodaria proprie;

Articolele prezentate aici fac parte din colectia mea personala si nu au fost achizitionate cu scopul de a fi vandute insa din pacate lipsa spatiului (si dorinta de a avea posibilitatea de a-mi lua noi piese pentru colectie) ma determina sa renunt la ele insa ma bucur ca vor ajunge pe maini bune, la alti iubitori de vintage care se vor bucura de ele.

Comanda aici